Årets julklapp 2008 – Upplevelsen

Årets julklapp 2008 är en upplevelse. Varje år, ända sedan 1988 har Handelns Utredningsinstitut, HUI, utsett Årets julklapp. Det är en produkt som de tror kommer att sälja extra mycket under december. I år är Årets julklapp för första gången inte en sak, utan en upplevelse.

Intresset för upplevelsepresenter är väldigt stort numera och den ökade populariteten för denna typ av presenter lär vara för att folk är trötta på att ha mångtillverkade saker. I en tid då vem som helst kan köpa vad som helst och i en tid då vi har fått ett nästan obegränsat shoppingutbud tack vare Internet så är det personligt tillverkade presenter och upplevelsepresenter som slår bäst.

När det gäller upplevelser så finns det nästan hur mycket som helst att välja bland. Biobiljetter brukar alltid gå hem och de är heller inte så dyra. Har du mycket pengar i julklappsbudgeten så kan du bjuda på en resa eller en spaweekend. Det lär bli uppskattat. Eller varför inte ge bort en riktig annorlunda upplevelse, låt dina nära och kära få testa chokladupplevelse, att rida islandshäst, åka hundspann, gå på rensafari eller paddla kanot. Det finns mängder av upplevelser att välja på i alla delar av Sverige och även utomlands.

Du kan hitta och boka en upplevelse i alla prisklasser och det finns upplevelsepresenter som passar alla, oavsett smak och stil.

En perfekt upplevelse för den fotbollsintresserade är att ge bort biljetter till en fotbollsmatch med hans/hennes favoritlag? Eller varför inte en biljett till fotbolls-EM!